Ga naar de inhoud

Werkwijze

IMG_1765Voor veel ras(loze) honden en katten is een trimbehandeling noodzakelijk om een gezonde huid en vacht te krijgen en te behouden. Niet elke hond vindt een bezoek aan de trimsalon even fijn en zal liever een boswandeling maken, maar wij doen ons uiterste best om de behandeling zo ontspannen mogelijk te laten verlopen.

Als u uw hond of kat komt brengen bespreken we uw wensen, mogelijkheden en eventuele bijzonderheden. Elke hond krijgt bij ons een rustperiode tijdens de behandeling. Onze ervaring is dat de hond dit als erg prettig ervaart. Het is dus niet zo dat de hond alle uren dat hij/zij bij ons aanwezig is ook daadwerkelijk op tafel staat. Wij vinden dit te belastend voor de hond, vandaar deze werkwijze. Dat betekent dat u uw hond misschien iets langer “kwijt” bent, dan u gewend was. Uiteraard mag u ons tussendoor altijd even bellen om te horen hoe het met uw hond gaat. Katten worden bij ons getrimd aan het begin of eind van de werkdag zodat er geen honden in de salon aanwezig zijn. De werkwijze bij katten is anders dan bij honden, de behandelingsduur van katten zal zo kort mogelijk zijn.

Wij maken uitsluitend gebruik van de producten van DermaGroom en Nature’s Specalties, welke ook bij ons verkrijgbaar zijn, zodat u ook thuis de vacht van uw hond goed kunt onderhouden/verzorgen.

Wij werken uitsluitend op afspraak.